Ben je een energieke, open en enthousiaste psycholoog Volwassenen die graag wil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kun je de uitdaging aan om samen met ons te bouwen aan een nieuwe locatie?  Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 


Wie zijn wij
De Praktische GGZ houdt zich als tweedelijnszorgaanbieder bezig met bieden van passende en kwalitatief hoogwaardige zorg voor (jong) volwassenen en kinderen. We vinden het belangrijk nauw aan te sluiten bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar tegelijkertijd een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen ons bedrijf willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Na Zoetermeer, Gouda en Leiden, zijn we nu ook een locatie in Woerden gestart. We hebben de ambitie te groeien waarbij we de kleinschaligheid binnen de locaties willen behouden. Kortom: een fijne plek voor zowel cliënt als personeel waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat.

Wie zoeken wij

We zoeken psychologen differentiatie Volwassenen voor onze nieuwe locatie in Woerden.

Het team Woerden  is een nieuw team, dat wanneer het volledig is, zal bestaan uit een, psychiaters, GZ-psychologen, basispsychologen of orthopedagogen en vaktherapeuten (PMT en beeldende therapie).

Gevraagde competenties: empathisch, energiek, open, stevig in de schoenen, flexibel, creatief (out of the box denken), systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, goed kunnen aansluiten op de ander maar ook directief wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team kunnen werken. Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, advies en behandeling, ingebed binnen het multidisciplinaire team.

We vragen een afgeronde universitaire opleiding Psychologie, een diagnostische aantekening (BAPD),en  minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de diagnostiek en behandeling van volwassenen. Kennis en bedrevenheid in de cognitieve gedragstherapie, zoals door het gevolgd hebben van de basisopleiding, EMDR en schematherapie strekt tot de aanbeveling.

Wat bieden wij
– Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon
– Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur tot 36 uur per week
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
– Het faciliteren van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (waaronder een opleidingsbudget)

Contact?
Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar infogouda@depraktischeggz.nl. Uiteraard kun je voor vragen ook contact opnemen met onze locatiemanager, Mw. E. Westenberg tel 085 273 58 57.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment