De Praktische GGZ

Locatie Woerden

De Praktische GGZ Woerden bevindt zich in een bedrijventerrein aan de rand van Woerden, vlak naast de snelweg. Onze locatie is praktisch gelegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Bij binnenkomst belt u aan en kunt u vervolgens met de trap of lift naar de bovenste verdieping. Hier kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Rondom het gebouw is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.


Groep voor zelfbeeldversterking

Wil je meer zelfverzekerd in het leven staan en assertiever zijn? Wellicht is deze groep dan iets voor jou, want je bent hierin niet alleen.

Samen werken wij hieraan door meer zicht te krijgen op jouw eigen kwaliteiten en eigenschappen. Het is helpend om jouw ervaring met anderen te delen, ervaringen van anderen te horen en tips met elkaar uit te wisselen.

In deze therapie wordt een mooie combinatie gemaakt tussen cognitieve gedragstherapie volgens de COMET- methode en Psychomotorische Therapie. Er wordt gestreefd naar een groepsomvang van tussen de 6 en 8 personen.
In het najaar zal er of een tiener- of een volwassengroep worden gestart, het ligt aan het aantal aanmeldingen.

De groep zal plaatsvinden op de maandagmiddag van 13:00 uur tot 15:00 uur. Er zullen  8 groepssessies plaatsvinden.
Met voldoende aanmeldingen starten wij in oktober/ november 2023.

Voorafgaand aan de groep plannen we een individueel kennismakingsgesprek (ongeveer 30 minuten) met de groepstherapeuten Hannah en Rashmi.

Vacatures Woerden