Ben je een psycholoog (m/v), met kennis en ervaring op het gebied van het geven van behandeling aan volwassenen en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch en innovatief team, kom dan in contact met ons om te bezien of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

Wie zijn wij
De Praktische GGZ is een tweedelijnszorgaanbieder voor psychologische en/ of psychiatrische diagnostiek en behandeling voor volwassenen en jeugd, zowel in de BGGZ als in de SGGZ. We vinden het belangrijk nauw aan te sluiten bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden therapie op maat.

We steken veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar tegelijkertijd een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen ons bedrijf willen ontwikkelen.

De Praktische GGZ kent thans 3 locaties: Zoetermeer, Gouda en Leiden.

Wat zoeken wij
Wij laten cliënten niet graag wachten en staan korte wachttijden voor. Vanwege toenemende vraag zijn wij daarom op korte termijn op zoek naar een psycholoog, met aandachtsgebied volwassenen, voor onze locatie Gouda (regio Midden-Holland).

DPGGZ Gouda bestaat uit: GZ-psychologen; een PIOG jeugd en een PIOG volwassenen; psychologen;  psychiaters; een psychomotore therapeut en een beeldend therapeut. Het team wordt inhoudelijk en voor de bedrijfsvoering aangestuurd door een locatiemanager. Op locatie is er tevens secretariële ondersteuning.

Wij zijn een open en dynamisch team. Wij werken evidence based en state of the art met daarbinnen wel ruimte voor nieuwe behandelinitiatieven.

Als behandelaar bij De Praktische GGZ Gouda ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. Er is ruimte voor specifieke aandachtsgebieden, maar bent in principe breed inzetbaar, zodat we flexibel kunnen blijven inspringen op de diverse hulpvragen.

Functie-eisen:

  • Master klinische psychologie;
  • BAPD;
  • Minimaal een afgeronde basiscursus CGT, dan wel ver hierin gevorderd;
  • Andere afgeronde opleidingen, zoals Schematherapie en EMDR strekken tot aanbeveling;
  • Flexibel, creatief, stressbestendig.

Wat bieden wij
– Een fijne, inspirerende en energieke werkplek met ruimte voor groei;
– Een arbeidsovereenkomst van 32 uur tot 36 uur per week;
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.

Contact?
Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar infogouda@depraktischeggz.nl. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Esther Westenberg, Locatiemanager DPGGZ Gouda, op 06-57234321.