Ben je een energieke, open en creatieve psychiater differentiatie Volwassenen die graag wil werken in een kleinschalige, cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 


Wie zijn wij

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Momenteel bestaan we uit vier locaties, Zoetermeer, Gouda, Leiden en Woerden. We hebben de ambitie verder te groeien met daarbij de uitdaging de kleinschaligheid binnen de locaties te behouden.

Wat zoeken wij

Een Psychiater met aandachtsgebied Volwassenen, voor onze locatie Zoetermeer (8-16uur)

Gevraagde competenties: empathisch, energiek, open, flexibel, creatief (out of the box denken), systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, goed kunnen aansluiten op de ander maar ook directief wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

–      Als psychiater bij De Praktische GGZ staat multidisciplinair samenwerken voorop. De samenwerking verloopt laagdrempelig en je kunt erop vertrouwen dat andere professionals de benodigde competenties hebben en hun eigen verantwoordelijkheid kunnen dragen. Bij De Praktische GGZ ligt regiebehandelaarschap bij GZ- of Klinisch psychologen.  

  • Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en doorontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen voor inhoud. Je levert hiermee een actieve bijdrage aan de kwaliteit en het functioneren van je team.
  • Daarnaast heb je, samen met de andere psychiaters, een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling en innovatie van de specialistische behandeling (waarvoor kennis van de actuele ontwikkelingen en richtlijnen op het gebied van farmacotherapie een vereiste is).
  • Er zijn geen bereikbaarheidsdiensten, wel wordt er gevraagd samen met de andere professionals onder kantoortijden de bereikbaarheid goed vorm te geven en te dragen.

Wat bieden wij

  • Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon
  • Uren in overleg
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
  • werken op ZZP basis is ook bespreekbaar

Contact?
Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar infogouda@depraktischeggz.nl.
Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 273 58 57  en vragen naar Leanne van der Grift, locatiemanager Gouda.

Wij zien je graag tegemoet!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment