Ben je een energieke, open en enthousiaste orthopedagoog/basis psycholoog K&J die graag wil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

Wie zijn wij

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Momenteel bestaan we uit vier locaties, Zoetermeer, Gouda, Leiden en Woerden. We hebben de ambitie verder te groeien met daarbij de uitdaging de kleinschaligheid binnen de locaties te behouden.

Wat zoeken wij
We zoeken een basis psycholoog Kind- en Jeugd voor onze locatie Zoetermeer.

Het team Zoetermeer  bestaat uit  psychiaters, GZ-psychologen, basispsychologen of orthopedagogen en vaktherapeuten (PMT en beeldende therapie).

Gevraagde competenties in het algemeen: empathisch, energiek, open, stressbestendig, flexibel, creatief, systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, kind veiligheid centraal kunnen zetten, zowel goed kunnen luisteren en aansluiten op de ander als directief kunnen zijn wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team transparant kunnen werken.

Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. Specifieke aandachtsgebieden zijn (complexe) trauma, stemming- en angststoornissen, ADHD, Autisme, hechtingsproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek.

We vragen een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek, ontwikkelingspsychologie en/ of klinische psychologie. Een diagnostische aantekening (BAPD). Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de diagnostiek en behandeling van jeugdigen. Bedrevenheid in diverse behandelmethodieken. Kandidaten met een opleiding EMDR of speltherapie vragen we in het bijzonder om te reageren.

Wat bieden wij
– Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon
– Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur tot 36 uur per week
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
– Het faciliteren van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (waaronder ook een                    opleidingsbudget)

Contact?
Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar infozoetermeer@depraktischeggz.nl. Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 273 58 57 en vragen naar Selai Nanoha, locatiemanager Zoetermeer

Wij zien je graag tegemoet!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment