Ben je een energieke, open en enthousiaste GZ-Psycholoog Kind en Jeugd, die graag wil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

Wie zijn wij
De Praktische GGZ houdt zich als tweedelijnszorgaanbieder bezig met bieden van passende en kwalitatief hoogwaardige zorg voor (jong) volwassenen en kinderen. We vinden het belangrijk nauw aan te sluiten bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar tegelijkertijd een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen ons bedrijf willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Momenteel bestaan we uit drie locaties, Zoetermeer, Gouda en Leiden. We hebben de ambitie verder te groeien met daarbij de uitdaging de kleinschaligheid binnen de locaties te behouden.

Kortom: een fijne plek voor zowel cliënt als personeel waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat.

Wat zoeken wij
We zoeken een ervaren GZ-psycholoog met aandachtsgebied kind en jeugd, voor onze nieuwe locatie Woerden.

Het team Woerden is een nieuw team, dat zal bestaan uit, psychiaters, GZ-psychologen, basispsychologen of orthopedagogen en vaktherapeuten (PMT en beeldende therapie).

Gevraagde competenties: empathisch, energiek, open, stevig in de schoenen, flexibel, creatief (out of the box denken), kindveiligheid centraal kunnen stellen ,systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, goed kunnen aansluiten op de ander maar ook directief wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. We zijn zeker blij met specifieke aandachtsgebieden, maar bent in principe breed inzetbaar zodat we als team flexibel zijn om in te springen op diverse hulpvragen. Bedrevenheid in diverse behandelmethodieken, waaronder cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn een pré. Er zullen afwisselende taken zijn waaronder het geven van werkbegeleiding, begeleiden van (GZ-)opleidelingen, en het actief invulling geven aan het regiebehandelaarschap.

Wat bieden wij
– Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon
– Een arbeidsovereenkomst van 24 uur tot 36 uur per week
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
– Het faciliteren van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (waaronder een opleidingsbudget)

Contact?
Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar infogouda@depraktischeggz.nl.
Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 273 58 57  en vragen naar Esther Westenberg, locatiemanager Woerden.

Wij zien je graag tegemoet!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment