Ben je een energieke, open en enthousiaste Beeldend Therapeut die graag wil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

 

Wie zijn wij
De Praktische GGZ biedt als tweedelijnszorgaanbieder passende en kwalitatief hoogwaardige BGGZ en SGGZ zorg voor volwassenen en kinderen. We vinden het belangrijk nauw aan te sluiten bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden behandeling op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar tegelijkertijd een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen ons bedrijf willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

De Praktische GGZ bestaat op dit moment uit drie locaties; Zoetermeer, Gouda en  Leiden. We hebben de ambitie te groeien waarbij we de kleinschaligheid binnen de locaties willen behouden. Kortom: een fijne plek voor zowel cliënt als personeel waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

 

Wat zoeken wij
We zoeken een Beeldend Therapeut voor kinderen en volwassenen, voor onze locatie Gouda.

Het team Gouda is een fijn team, dat bestaat uit een locatiemanager, Psychiaters, GZ-psychologen, masterpsychologen en een Psychomotorisch therapeut.

Gevraagde competenties: empathisch, energiek, open, stevig in de schoenen, flexibel, creatief (out of the box denken), systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, goed kunnen aansluiten op de ander maar ook directief wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Als Beeldend therapeut bij De Praktische GGZ ben je werkzaam in jouw vakgebied. Je bent onderdeel van het multidisciplinaire team. Jouw sessies worden als module ingebed binnen een bestaande behandeling, in samenspraak met de cliënt en de betrokken regiebehandelaar. Veel voorkomende hulpvragen liggen op het gebied van lichaamsbeleving, emotieregulatie, weerbaarheid, autonomie en het verwerken van traumatische  ervaringen.

We vragen een afgeronde HBO Vaktherapie/ Creatieve Therapie. Een post-HBO of masteropleiding in genoemde richting strekt tot aanbeveling, evenals werkervaring in de behandeling van volwassenen binnen de SGGZ.

 

Wat bieden wij
– Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon
– Een arbeidsovereenkomst voor max. 24 uur per week
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
– Het faciliteren van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling  (waaronder een opleidingsbudget)

Contact?
Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar infogouda@depraktischeggz.nl. Uiteraard kun je voor vragen ook contact opnemen met Esther Westenberg, locatiemanager Gouda, via telefoonnummer 085-2735857 .

 

Wij zien je graag tegemoet!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment