Ben je een energieke, open en enthousiaste psycholoog/orthopedagoog K&J die graag wil werken in een kleinschalige, cliëntgerichte organisatie? Kun je de uitdaging aan om samen met ons te bouwen aan een nieuwe locatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons! 

Wie zijn wij
De Praktische GGZ houdt zich als tweedelijnszorgaanbieder bezig met het bieden van passende en kwalitatief hoogwaardige zorg voor onze cliënten. We vinden het belangrijk aan te sluiten bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden psychologische en psychiatrische behandeling op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. We willen daarmee niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar tegelijkertijd een fijne plek zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen ons bedrijf willen ontwikkelen. Omdat we graag óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Kortom: een plek waar persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

Na Zoetermeer, Gouda en Leiden, zijn we nu ook een locatie in Woerden gestart. We hebben de ambitie te groeien waarbij we de kleinschaligheid binnen de locaties willen behouden. Kortom: een fijne plek voor zowel cliënt als personeel waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat.

Wat zoeken wij
We zoeken psychologen/ Orthopedagogen Kind- en Jeugd voor onze nieuwe locatie in Woerden.

Het team Woerden is een nieuw team, dat wanneer het volledig is, zal bestaan uit een, psychiaters, GZ-psychologen, basispsychologen of orthopedagogen en vaktherapeuten (PMT en beeldende therapie).

Gevraagde competenties in het algemeen: empathisch, energiek, open, stressbestendig, flexibel, creatief, systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, kind veiligheid centraal kunnen zetten, zowel goed kunnen luisteren en aansluiten op de ander als directief kunnen zijn wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team transparant kunnen werken.

Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. Specifieke aandachtsgebieden zijn (complexe) trauma, stemming- en angststoornissen, ADHD, Autisme, hechtingsproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek.

We vragen een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek, ontwikkelingspsychologie en/ of klinische psychologie. Een diagnostische aantekening (BAPD). Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de diagnostiek en behandeling van jeugdigen. Bedrevenheid in diverse behandelmethodieken. Kandidaten met een opleiding EMDR of speltherapie vragen we in het bijzonder om te reageren.

Wat bieden wij
– Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon
– Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur tot 36 uur per week
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
– Het faciliteren van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (waaronder ook een                    opleidingsbudget)

Contact?
Enthousiast geworden en direct solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar infogouda@depraktischeggz.nl. Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 273 58 57 en vragen naar Esther Westenberg, locatiemanager Woerden

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment